Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ
Προς  το ΔΣ της Δ’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής.
Συνάδελφοι του ΔΣ,
Με δεδομένα ότι:
1.  Η συνεδρίαση στις 20 Ιουνίου 2017, «των συνυπηρετούντων μόνιμων εκπαιδευτικών», αποτελεί το πρώτο βήμα για την εισαγωγή της αξιολόγησης – χειραγώγησης στην Εκπαίδευση (Ν.3848/2010, Π.Δ. 152/2013)]
2.  Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. [7.6.2017] για «Απεργία – Αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων», του τριτοβάθμιου δηλ συνδικαλιστικού μας οργάνου, είναι δεσμευτική για τα μέλη-ομοσπονδίες (ΟΛΜΕ) και τα πρωτοβάθμια σωματεία (ΕΛΜΕ).
3.  Το κυρίαρχο σώμα του σωματείου, η Γεν Συνέλευση, ουδέποτε κλήθηκε να συσκεφτεί και να οργανώσει την στάση μας απέναντι στην επανεκκίνηση της διαδικασίας αξιολόγησης. (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ κατά πλειοψηφία, αρνήθηκαν επίμονα πρόταση για ΓΣ της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, με το επιχείρημα ότι θα αναστατώνονταν οι σύλλογοι εκπαιδευτικών!)
4.  Το ΔΣ, δεν νομιμοποιείται να ανατρέπει αποφάσεις του τριτοβάθμιου οργάνου, χωρίς απεύθυνση στη ΓΣ.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ  καλεί  το ΔΣ της ΕΛΜΕ μας:
·          Να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης των συναδέλφων για την απόφαση της ΑΔΕΔΥ για την απεργία αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης.
·          Να εκδώσει με την υπογραφή της, ως υποχρεούται, την σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.
·          Να οργανώσει με συγκεκριμένα μέτρα την υλοποίηση αυτής της απόφασης..
·          Να καλέσει έστω και τώρα, έκτακτη ΓΣ της ΕΛΜΕ για να οργανώσουν οι συνάδελφοι αποτελεσματικότερα αυτό τον αγώνα.
·          Να υιοθετήσει  την συννημένη  πρόταση πρακτικού για τις συνεδριάσεις των μονίμων καθηγητών, που καταθέτουμε, για την μη συμμετοχή τους στην όλη διαδικασία.

Μπροστά στις σοβαρές εξελίξεις που έρχονται, η ευθύνη που αναλαμβάνει  το ΔΣ είναι μεγάλη. Ζητούμε να γνωστοποιήσετε την στάση κάθε παράταξης και κάθε μέλους του ΔΣ, καθώς στο τέλος, όλοι θα κριθούν από τους συναδέλφους.



επικοινωνία:  Τηλ: 6980488698.    mail: arsimpar@gmail.com     blog: http//arsimpar.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου